Angående S tidningsmiljoner

Fick kommentera S tidningsmiljoner i dagens NSD. Dock ska man komma ihåg att det är inte pengar som är direkt avgörande för valresultatet, om så hade varit fallet hade Sverige tillhört EURO-området idag – Jag jobbade själv på Ja-sidan och jag tror vi hade för mycket pengar. När Folkpartiet har gjort sina bästa val 1985 och 2002 har vi haft små organisationer och ont om pengar, nu är vi där igen så visst blir det en FP succé i valet 2018.

Men visst, jag hade inte sagt nej till ett miljontillskott – vi hade då haft möjlighet att ha en som kunde jobba mot våra lokalavdelningar och stärka organisationen – nu gör vi detta på idéel basis. Det är just detta som är Socialdemokraternas styrka, de har en stabil och stark partiorganisation. I valet samverkar S med LO och fackföreningsrörelsen och detta möjliggör att det når tusentals väljare på ett sätt som inget annat parti kan göra.

Men det finns de partier i Norrbotten som idag har det värre Kd och FI exempelvis, så jag vill inte klaga utan se möjligheterna och jobba stenhårt för att vända utvecklingen i valet 2018 – då ska vi stärka Folkpartiet och Alliansen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s