Vi förhandlar inte och regerar inte med SD!

Vi är många Liberaler som står bakom det uttalande som både Christer Nylander och Jan Björklund gjort att vi aldrig kommer förhandla eller regera med SD.
 
Vi har dessutom varit öppna med att söka en lösning efter valet om en regering mellan samtliga Allianspartier och S, om inte Alliansen får tillräckligt stöd att regera själva. Jag är trygg med Liberalernas ställningstagande mot SD, det bör väljarna också vara.
 
Socialdemorkaterna och LO försöker nu misstänkliggöra Liberalerna och Centerpartiet, men S har inte svarat på frågan om SD skulle bli största parti (hoppas verkligen inte det) kommer(S) behålla sin linje i talmansvalet om att största partiet i riksdagen ska ha talmansposten?
 
Man får inte heller glömma bort den retorik som S-toppen har använt sig under våren där man ställer grupper mot varandra. Sveriges justitsieminister skrev i våras på twitter: ”Det är fritt fram att rekrytera diskare, tidningsbud, och städare från te.x Pakistan och Bangladesh. Det är inte rimligt när vi har så många i Sverige som skulle kunna utföra de jobben”.
 
Då var det tydligen rätt att (s)tälla grupper mot varandra!
 
För mig är en röst på Liberalerna en tydlig röst för en Liberalare politik för Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s