Tack!

Så är då alla röster räknade och vi har ett resultat.

Jag är glad och nöjd över att Liberalerna i Luleå ökade och fick 491 röster fler än förra valet (Dock lite besviken att det inte räckte till ett ytterligare mandat).

Politik är ett lagspel, det är inte en person som vinner eller förlorar. Ett parti fungerar inte om man inte har medlemmar och sympatisörer som ställer upp för varandra. Därför vill jag tack alla medlemmar och sympatisöter i Luleå som har ställt upp i valet, ni som varit i valstugan, ni som har delat ut flygblad, ni som har fixat bananerna som sedan delats ut på morgonen. Tack alla medlemmar som på sociala medier stått upp för Liberalerna i Luleå och alla medlemmar som samtalat med bl.a. vänner och arbetskamrater om varför det är viktigt att rösta på Liberalerna.

Jag vill säga grattis till Ylva, Thomas, Tore och Inela som hamnar i kommunfullmäktigegruppen, det kommer bli spännande och roliga fyra år i fullmäktige.

Avslutningsvis vill jag säga att jag är stolt över att jag åter blev personvald och att så många valde att kryssa mitt namn, att ha fått företroendet att representera Liberalerna i Luleås kommunfullmäktige är stort. Att vara förtroendevald är det finaste förtroendet man kan få, därför ska jag vårda och respektera det uppdraget på bästa sätt.

Jag hoppas att jag inte ska svika er och jag tänker göra allt för att vara en Liberal röst som jobbar för ett bättre Luleå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s